Popis projektu

Na světlo

Rozšíření rodinného domu poskytlo spojení s přilehlou budovou, jejímž cílem bylo vytvořit soukromou hlavní sadu pouze pro rodiče. Ústředním bodem ložnice je funkční přepážka potažená přírodním kamenem, který se používá také v vlastní koupelna koupelna, odmítl tady ve splitovém provedení. Tato konkrétní zeď umožňuje provádět dvě funkce současně: vytvořit dramatickou kulisu pro čelní desku a kromě toho oddělit prostor vyhrazený pro šatní skříň spojený se studiem. Velké, kartáčované dubové lamely dodávají náznak mužského charakteru, který je nezbytný pro broušení a vyvážení bílých tónů.

Čistá příroda

Atmosféra, která je v této koupelně zastoupena, obsahuje tři hlavní pojmy: tradice, pořádek, vyrovnanost. Klíčem k tomuto prostoru jsou tradiční materiály: pevná mořená a kartáčovaná dubová podlaha a přírodní kámen Trani s měkkou texturou pro stěny. Každý objekt zde najde svůj prostor, který se skrývá za ručně malovanými dveřmi štětcem, takže oko může odpočívat. Ale relaxace zde nekončí: prostorná sprcha má veškeré know-how ve wellness světě a stává se skutečným SPA doma.