Popis projektu

Zdá se pravděpodobnější, že v těchto dnech je slyšet o lidech, kteří zmenšují své domovy, a konotace jsou čím dál více pozitivní. Stěhovat se z většího domu, ale dostat se odtud není snadné.

Majitelka tohoto bytového domu o rozloze 70 metrů čtverečních ve švýcarském Agnu se díky částečné rekonstrukci přestěhovala na menší místo, které stále vyhovuje jejím potřebám.

Zcela nové uspořádání nábytku nám umožnilo udržovat většinu „nutného“ stávajícího nábytku pro klienty, zatímco přidávání nového úměrného rozsahu prostorových kusů nabízí více úložného prostoru. Zcela nový na míru vyrobený nástěnný obklad v oblasti pohovky je navržen tak, aby obsahoval a zdůrazňoval umělecké dílo vzácného klienta.

Trubkové LED svítidla umístěné ve skupinách po dvou, diskrétně nastíní architekturu interiéru 70. let v bytě.